Tuesday, March 1, 2016

D'Aura (Minyak Kelapa Dara)



Daura
(Minyak kelapa Dara)

Liquid 100ml RM79
Softgels 80 biji RM49.90


Untuk Kesihatan dan Rawatan Penyakit:

🍂Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi

🍂Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes

🍂Mencegah dan merawat masalah gout

🍂Merawat masalah resdung

🍂Merendahkan kadar kolestrol

🍂Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal

🍂Menyokong fungsi tiroid

🍂Memperbaiki pencernaan dan

merawat buasir

🍂Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine

🍂Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa

🍂Meningkatkan daya tahan

🍂Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin

🍂Menghalang pembentukan radikal bebas


******************************************************
📱 whatsapp/telegram ke : 019 - 576 1906 << FOR FAST RESPON
📱 whatsapp/telegram ke : 019 - 576 1906 << FOR FAST RESPON
******************************************************

Thursday, February 25, 2016

SEABUCKTHORN SERUM


                       


****************************************
🌷 RUGI RUGI RUGINYA !!! 🌷
****************************************
.

🏆 Rugi sangat tak jumpa serum Feodora ni dari dulu. Sekarang kulit saya totally different berbanding dulu. Masa reunion haritu ramai kawan tegur kulit saya yang dah berubah ni. Yela dulu kusam dan berjerawat, parut lagi... sekarang nampak cerah dan paling penting jerawat takda dan parut pun makin pudar. Best sangat Serum Seabuckthorn Feodora ni !!!
.
.
🏆 Terkezut bile jeragat, jerawat dan kulit kusam ni start pudar seawal 4 hari. Senang nak pakai, Sapu je..! Bau Serum ini sangat Wangi tau !
.
.
KELEBIHAN SERUM :
.
🎯 Buah Seabuckthorn berkualiti dan import dari luar negara.
🎯 Sesuai untuk semua jenis kulit muka.
🎯 Tiada pantang larang
🎯 100% Ramuan herba semulajadi
🎯 Extract Collagen
🎯 Vitamin C
🎯 Extract Gluta
🎯 Semulajadi
🎯 Lulus KKM (NOT151202772K)
🎯 Halal
.
.
➜ Pasaran jual 15 ml je dah RM 90-140....
.
.
🔎 TAPI SERUM kami 40 ml Berkesan dan Tahan selama 2 Bulan
🔎 Normal Price : WM RM 90 / EM RM 100 (Exclude Postage RM 6)
.

                        


ANTARA KELEBIHAN SEABUCKTHORN FACE SERUM
☑ menghilangkan jerawat seawal seminggu
☑ menghilangkan jerawat batu seawal 2-3 minggu
☑ menghilangkan parut jerawat
☑ mengekalkan kelembapan kulit
☑ mengawal minyak berlebihan
☑ menghilangkan jeragat
☑ memutihkan kulit
☑ mengecilkan pori-pori kulit




                       


KELEBIHAN BUAH SEABUCKTHORN

Buah seabuckthorn mempunya pelbagai jenis vitamin di antaranya adalah VITAMIN C. Sila bandingkan perbezaan di antara kandungan Vitamin C seabuckthorn berbanding buah yang lain :-
a) Sebuckthorn mempunyai kandungan Vitamin C 10x ganda berbanding buah oren.
b) Sebuckthorn mempunyai kandungan Vitamin C 3 - 17x ganda berbanding buah kiwi.
c) Sebuckthorn mempunyai kandungan Vitamin C 15- 80x ganda berbanding buah tomato
d) Sebuckthorn mempunyai kandungan Vitamin C 20- 35x ganda berbanding buah epal
e) Sebuckthorn mempunyai kandungan Vitamin C 200x ganda berbanding buah anggur.


KANDUNGAN LAIN YANG TERKANDUNG DI DALAM SEABUCKTHORN?

Mengandungi Semua 4 Jenis Vitamin Lemak Larut (A, D, Ia, dan K) lebih 6 daripada 9 jenis vitamin larut air (B1, B2, B5, B12, Asid Folik, Biotin, dan C). Kaya dengan asid folik (Vitamin B9) yang Penting bagi Membaiki DNA dan Regeneration. Mengandungi jumlah terbesar Vitamin C dan Beta-karoten di kalangan semua makanan di bumi.

Vitamin E – Berfungsi untuk mencegah penyakit kanser & kardiovaskular.

Mineral – mengandungi 10 (Kalium, Natrium, Kalsium, Kromium, Magnesium, Zink, Ferum , Mangan, dan tembaga dan Molybdenum) daripada 14 mineral penting.

Antioksidan – siri antioksidan berkuasa dengan 70,000 Unit ORAC. (Nota: ORAC (Kapasiti Menyerap Radikal Oksigen) ukuran bagaimana mujarab adalah satu antipengoksida. Jabatan Negara AS mengesyorkan orang ramai untuk mengambil 5,000 Unit ORAC setiap hari.)

iPhyto-intipati - i. Flavonoid – mengandungi 7 jenis berkhidmat sebagai Antioksida Yang Kuat.

Karotenoid – bersama-sama dengan vitamin E semulajadi dan asid lemak, ianya menggalakkan lebih cepat Penyembuhan luka lebih Mencegah Keradangan dan Pembentukan ulser.
Inilah sebabnya kenapa Seabuckthorn begitu berkesan di dalam mencantikkan kulit.


FUNGSI SEABUCKTHORN kepada kulit?
Jerawat - sebuckthorn membaiki hormon & sistem imunisasi dari dalam yang menjadi punca utama penyebab masalah jerawat.

• Anti-penuaan: Kaya dengan vitamin A dan vitamin E, ia membantu untuk mengurangkan kedutan & kesan penuaan kulit.

• Kemoterapi: Flavonoid membantu pesakit kanser pulih lebih cepat dari kesan rawatan radiasi dan kemoterapi.

• Penyakit kulit: Keupayaan untuk merawat keadaan seperti jerawat, dermatitis, ekzema, lesi kulit dan rosacea. Kebolehan penyembuhan kulit adalah disebabkan oleh asid lemak perlu yang tinggi, flavonoid, protein, dan pelbagai vitamin yang lain.

• Sun Block: Secara semulajadi menyerap sinaran berbahaya UV matahari yang boleh menyebabkan kerosakan kulit dan boleh membawa kepada kanser kulit.

• Penyembuhan dan Menjadikan Kulit Sentiasa Remaja: Asid palmitoleic, yang merupakan salah satu asid lemak adalah bahan semulajadi yang terdapat di dalam kulit. Seabuckthorn telah dibuktikan amat berkesan dalam rawatan luka, dermatitis terbakar dan bahkan kanser kulit.



                         


SERUM 40 ML ? TAHAN 2 BULAN ?

YA, SERUM KAMI 40 ML, TAHAN 2 BULAN. BERBALOI SANGAT
.
Nak cantik? Nak glowing? Nak kulit licin mulus? Nak kulit tanpa jerawat dan cela?? Nak nampak cantik dimata suami?
.
.
Nah!! Serum hebat menggunakan 1001 manfaat buah seabuckthorn yang bertaraf antarabangsa.pertama dan no 1 di malaysia.

Buah ini ciptaan Allah yang tak ternilai betapa banyak khasiatnya. Subhanallah..Alhamdulillah..rugi siapa tak cuba tau.
.

whatsapp/telegram +60195761906 utk confirm stok available dan RESPON SEGERA

whatsapp/telegram +60195761906 utk confirm stok available dan RESPON SEGERA 


atau emel butiran ke anshop14@gmail.com utk meneruskan tempahan

Wednesday, February 10, 2016

COLLY SWEET 17



COLLY SWEET 17

K-Colly No. 1 Whitening Supplement

                              


Harga Promosi : RM 120.00

Harga Pasaran : RM 169.00


K-Colly Sweet
Serlahkan seri wajah anda dengan K-Colly Sweet yang diperkaya dengan khasiat kolagen marin bersama serbuk mutiara yang berkesan untuk membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit kering dan bersisik serta berupaya melindungi kulit daripada sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit.

Khasiat K-Colly Sweet
Menyerikan kulit
Memperbaiki sel kulit
Memelihara tisu kulit
Menyegarkan kulit
Meningkatkan keanjalan kulit
Memelihara kulit daripada sinaran UV
Mengatasi masalah kulit seperti kulit kering dan bersisik
Meningkatkan metabolisme
Meningkatkan sistem imunisasi
Cara Penggunaan K-Colly Sweet
Ambil setengah sudu K-Colly Sweet dan terus suap ke dalam mulut
Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
Minum 3 liter air sepanjang hari untuk kesan yang optima
Simpan di tempat yang kering


K-WHITE

~ Dazzling ~


Harga Promosi : RM 40.00

Harga Pasaran : RM 50.00


Lesu awal pagi? Mahu lebih riang bertenaga sepanjang hari?
Suka KOPI? Mahu jimat masa, hanya secawan setiap pagi tapi pelbagai KHASIAT dipenuhi?
Nak kulit CERAH, badan LANGSING dengan KOPI yang seisi keluarga boleh dikongsi??
Cuba K-WHITE DAZZLING COFFEE yang SEDAP dan tanpa kafein!

KEISTIMEWAAN K-WHITE DAZZLING COFFEE :

Mengembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA serta BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.
Diformulasi dan diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK yang dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit serta tinggi kandungan anti-oksidan terunggul.

Mengandungi gred terbaik : Kolagen, L-Cysteine, Glutathione, Serbuk Mutiara,Tomato, Kopi Arabika ,non dairy Creamer, Skim Milk Powder serta ekstrak MAKANAN SUNNAH iaitu Delima, Kurma, Debunga Lebah.

whatsapp/telegram +60195761906 utk confirm stok available atau emel butiran ke anshop14@gmail.com utk meneruskan tempahan

Sunday, January 3, 2016

AMIRNA PLUS TABLET @ AMIRNA PILLS



AMIRNA PLUS TABLET @ AMIRNA PILLS

RM45 (32 TABLETS) 


100% buatan orang kampung
100% herba tradisional ( kacip fatimah,manjakani, daun sireh, akar kayu, bunga patma)


Amirna pills dijamin tulen, bersih dan halal..

ADA KELULUSAN KKM ( MAL 2001 4154 0001)







Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.



Keterangan
1.Penyakit keputihan(candidiasis vaginal,vulvoganal candidiasi)
2.Senggugut(Dysmenorrhoea)
3.Merapat pangkal rahim/faraj
4.Mencantikkan payudara (gebu dan montok)
5.Rawatan selepas bersalin
6.Meningkatkan kepuasan seksual
7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid



Dapat membantu menyelesaikan masalah berikut:~
- keputihan hilang dgn serta merta.
- segarkan tubuh badan dari keletihan.
- memantapkan payudara gebu dan montok.
- mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan.
- membantu kaum wanita memiliki keupayaan seks yg kuat.
- merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.
- melancarkan peredaran haid teratur.
- menambah susu ibu yg menyusu.
- mengatasi masalah buasir.
- mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dgn urat saraf
(sakit tumit,lutut ; lengguh2 badan).



Cara makan
– Makan 1 biji 3 kali sehari
– Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam (jika perlu)


TELEGRAM/WHATSAPP 019-5761906
TELEGRAM/WHATSAPP 019-5761906    

emel anshop14@gmail.com

NOUR AIN BEAUTY CARE






Produk Nour Ain Beauty Care adalah produk kosmetik penjagaan muka yang berasaskan ramuan herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak.

FUNGSI NOUR AIN BEAUTY CARE :
Nour Ain mampu menyelesaikan masalah kulit spt
-jerawat
-jeragat
-tona kulit yg tidak sekata
-menghilangkan bintik2x hitam
-pigmentasi
-kulit yang lesu/xbermaya/kusam
-kulit yg kering/ berminyak
-menghilangkan masalah black/whitehead

Nour Ain merupakan produk yang tiada pengelupasan,tidak menyebabkan kulit akan menjadi nipis,
pedih untuk jangka masa pendek/panjang. Jaminan produk kami tidak mempunyai kesan sampingan
kerana ramuannya berasaskan bahan semula jadi selain bebas dari bahan kimia spt hydroquinone

NOUR AIN BEAUTY CARE SESUAI UNTUK :
-individu yg mempunyai kulit wajah yg normal,bermasalah( jerawat,jeragat dll)
-remaja seawal 12 tahun blh menggunakan Nour ain
-sesuai utk lelaki dan wanita
-sesuai utk wanita hamil

                                      
Set 3 dalam 1
Beauty Soap
UV + Foundation
Night Cream

Harga : RM 54.00

                                     

Set 4 dalam 1
Beauty Soap
UV + Foundation
Night Cream
Facial Toner

Harga: RM 127.00

                                       
Beauty Soap
Harga: RM 16.00

FUNGSI
Bertindak sebagai ejen pembersih.
Menjadikan kulit gebu dan lembut.
Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.
Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
Mengawal penghasilan melanin agar kulit cerah berseri.

                                      
De’5 Kolagen

Harga : RM 180.00

                                      
Facial Toner
Harga : RM 30.00

FUNGSI :
Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutupkan kembali pori-pori kulit dan mengembalikan kelembapan kulit wajah

KANDUNGAN :
R.O Water,Propylene Glycol,Algae Extract, Cucumber,Aloe Extract

CARA PENGGUNAAN :
Selepas membersih muka dengan Nour Ain Beauty Soap, semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah dan ratakan dengan kapas muka sebelum penggunaan Night cream (malam) ataupun UV Foundation (siang)


                                       

Multi-V Cream
Harga : RM 50.00

FUNGSI :
- Menghilangkan garis-garis halus pada wajah.
– Menambahkan collagen pada kulit wajah.
– Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit.
– Efektif menahan paparan sinar ultraviolet sehingga kulit tetap terlindung, menjaga kesegaran kulit dan mencegah keriput.
– Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit.
– Mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yang boleh – menimbulkan gangguan kulit.
– Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
– Dapat mengatasi kelesuan

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap. penggunaan hanya 3-4 kali seminggu.

                                      

Night Cream

Harga : RM40.00
.
FUNGSI :
Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
– Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
– Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
– Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
– Tanpa pengelupasan untuk kulit normal

KANDUNGAN :
Cucumber,Fruit Extract,Lavendar Oil,Grape,Kiwi, Vitamin E

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sajaha) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap

.
                                     

UV + Foundation
Harga : RM30.00

FUNGSI :
Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
- Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit

KANDUNGAN :
Ethylnexyl Methoxycinnamate,Propylene Glycol,Peg Stearate,Clclomethicone, Titanium Dioxide, Laurert7, Methyldibrono Glutaronitrile

CARA PENGGUNAAN :
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)
.
                                          
Skin & Body Oil Mist
Harga: RM62.00

                                          
Vita-C Serum

Harga 10ml: RM24.00

Harga 30ml: RM66.00
FUNGSI
- sebagai perawatan terapi pada kulit.
- Mengatasi masalah radangan kulit.
- Menyediakan Vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya.
- Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dad garis halus dan kedutan (anti penuaan).
- Tanpa suntikan.


TELEGRAM/WHATSAPP 019-5761906 utk confirm stok available
TELEGRAM/WHATSAPP 019-5761906 utk confirm stok available

emel anshop14@gmail.com

Wednesday, December 9, 2015





SERUM RAWATAN RAMBUT KRITIKAL TROPICA BIOHERBS (limau purut)

Harga : RM 35 (SM) RM 40 (SS)


Sesuai untuk (Gugur/Gatal/Kudis/Kelemumur/Uban/Botak)

Serum Rambut Tropica Bioherb diproses daripada minyak kelapa dara asli dan 12 herba semulajadi tanpa menggunakan haba dan bahan kimia.






Mujarab, Ajaib, Murah dan Amat Berkesan Untuk :


Rambut Gugur dan Jarang
Akar Rambut Mati dan Uban
Rambut Lesu dan Pecah
Gatal-gatal Kulit Kepala
Masalah Kelemumur
Membuka liang-liang kulit kepala
Melebatkan Rambut
Menyihatkan Rambut



WHATSAPP/TELEGRAM 019-5761906
WHATSAPP/TELEGRAM 019-5761906
@
emel anshop14@gmail.com

Tuesday, December 8, 2015







“Membantu Ibu & Ayah

kembali berdiri untuk bersolat

sepantas 7 hari tanpa

sakit lutut”


HARGA RM129.90 ( WHATSAPP/TELEGRAM : 019-5761906 utk harga diskaun)


ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT?


- Sakit lutut yang teramat sangat sehingga menyukarkan untuk berjalan dan solat?

- Sakit sendi pada waktu-waktu tertentu sehingga tidak boleh bergerak dengan selesa?

- Mengalami arthritis yang teruk sehingga mengalami kesakitan ketika menggerakkan sendi?

- Tidak dapat bersukan dan berjalan dengan sempurna?



MENGENAI GEL AMANI :


- Diperbuat dari daripada getah pokok pine

- Tanpa Steroid

- Disokong oleh komiditi Eropah

- Lulus KKM

- Dijamin Halal. 100% Produk Bumiputra Muslim.



                                        



KEISTIMEWAAN GEL AMANI :


Berkesan Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot.

Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu.

Tiada Kesan Sampingan.

Berkesan Dalam Masa 7 Hari.



CARA-CARA MENGGUNAKAN GEL AMANI :


Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit.

Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata.

Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit.

Sapu 3 kali sehari.

Jika tahap kronik mestilah sapu setiap 4 jam.




WHATSAPP/TELEGRAM : 019-5761906 atau emel anshop14@gmail.com

Friday, November 13, 2015

Hubungi Kami


Kami beroperasi sepenuhnya secara ONLINE sahaja

Barang2 akan deliver by poslaju, pos malaysia dan COD untuk kawasan berdekatan shj

Tempahan melalui emel:
anshop14@gmail.com

atau

Whatsapp@Telegram KAK HANI
019-5761906


Maklumat seperti berikut:
Nama penerima:
Alamat untuk penghantaran:
No. tel/hp:
Nama Produk:
Kuantiti:


Tuesday, May 19, 2015

Homestay Aura Nur Brinchang Cameron Highland

Bercuti di Cameron Highland di Homestay Aura Nur.
Jalan Kaki ke Pasar Malam Brinchang
Jalan kaki ke Pekan Brinchang
Ke Strawberry Farm, Brinchang juga 400 meters
Jalan kaki ke Masjid Brinchang
KEA Farm 3km
Gunung Brinchang 7km
Sg Palas Tea Estate 6km







ALAMAT
A16, Wisma Mubibbah
39100 Brinchang
Cameron Highlands

KEMUDAHAN HOMESTAY
1 Ruang Tamu
2 Bilik Tidur
2 Katil Queen
2 Katil Single
1 Bilik Air
1 Bilik Mandi
Kelengkapan Memasak
Dapur
Rice Cooker
TV Satellite ASTRO
Water Heater
Iron dan Ironing Board

RATE
RM250 sehari
FOR MUSLIM ONLY

SPECIAL RATE UNTUK 2 MALAM KE ATAS  

SILA HUBUNGI
013-3991437 Khairiman - Call/whatsApp/sms

Bayaran boleh dibuat kepada akaun : -

MAYBANK 108029290487
MOHD KHAIRIMAN BIN ZAINUDIN


CHECK IN: 2.00 PETANG
CHECK OUT: 12.00 TENGAHARI

TEMPAT MENARIK BERDEKATAN HOMESTAY
Medan Selera Brinchang 400m (Jalan kaki sahaja)
Pasar Malam Brinchang 400m
Strawberry Farm 400 m
KEA farm 3km
Gunung Brinchang 7km
Sg Palas Tea Estate 6km




Sunday, February 1, 2015

Garam Rendam Kaki dan Badan RM5

PENJIMATAN HARGA 
TERBARU SEPEKET: RM6
Berat: 800 GRAM
10 PEKET - RM55

Whatsapp: Hani 019-5761906


Untuk menyegarkan kaki dari kebas-kebas dan lenguh-lenguh. Juga untuk melancarkan darah, mengurangkan toksid, lemak atau pun kolestrol di samping mengaktifkan perjalanan darah, cuba rendam kaki ataupun badan menggunakan garam bukit ini.
 


Cara Guna:
Untuk mandian: masukkan dua genggam garam ke dalam tab mandian dengan air secukupnya untuk melarutkan garam dan biarkan selama lebih kurang 1 jam. Setelah garam larut, isikan air panas mengikut suhu badan.
Untuk Rendam Kaki: Ambil 2 sudu besar garam dilarut di dalam air panas setinggi 1 inci. Rendamkan kaki selama 30 minit.


Bantal Panas (Hot Pillow - Tungku Moden)

PROMOSI HOT PILLOW MAGNET  RM29 RM25
HOT PILLOW BIASA RM22 RM16























































HPM - BANTAL PANAS BERMAGNET
HPB - BANTAL PANAS BIASA

Kedua-dua jenis bantal ini sangat baik bagi mengatasi sakit-sakit berikut:
i. Mengelakkan astritis
ii. Sakit Haid
iii. Sakit Perut
iv. Mengurangkan Berat badan
v. Tergeliat
vi. Sakit Servikal Vertebra
vii.Mengurangkan Sakit Leher
viii. Sakit Bahu dan Sakit Belakang

Berat item: 1.8kg

Whatsapp 019-5761906 
atau email: auranurmarketing@gmail.com