PRODUK
Layari koleksi e-store Aura Nur yang istimewa ini. Produk kami dapat memenuhi citarasa dan keinginan penggemar produk bermutu tinggi. Terkini e-store Aura Nur memasarkan produk wangian antarabangsa seperti Perfume LeReve dan produk wangian tempatan seperti Munif Hijjaz, One Drop Perfumes, Perfume Paradise, Aura Nur Perfumes, serta produk kesihatan seperti tungku elektrik (bantal panas) , koleksi garam bukit makan, Sabun Susu Beras,Sabun Susu Kambing, Sabun Madu, Sabun Betik, Sabun Carrot, Syampu Herba Anti Uban Nutri M, Syampu Herba Anti Hair Loss Regimen Nutri M dan sebagainya. Aura Nur juga mempunyai koleksi Minyak Anugerah dan Minyak Kasturi Kijang Asli sebagai salah satu cara perubatan moden Islam. Beberapa koleksi tudung terpilih juga di tawarkan di blog Aura Nur ini. Aura Nur juga mempunyai koleksi beg laptop, beg untuk handphone dan beg serbaguna di samping koleksi pakaian seperti t-shirt, kemeja bagi kanak-kanak dan kaftan untuk wanita.

Browse koleksi produk Aura Nur dan penuhi impian anda samada ingin mendapatkan kesihatan yang lebih baik ataupun ingin menambahkan seri kecantikan dengan pemakaian aksesori yang glamor dengan harga yang sangat berpatutan. Layarilah laman Aura Nur Collections ini dan pilihlah koleksi anda.

Sila Klik Foot Patch untuk mendapatkan maklumat lanjut untuk Foot Patch
Sila Klik Health Product untuk senarai produk kesihatan
Sila klik Perfume untuk perfume One Drop, Munif Hijjaz Perfumes, Perfume Paradise, Aura Nur Perfumes, dan LeReve
Sila klik Minyak Anugerah dan Minyak Kasturi Kijang bagi koleksi Minyak Anugerah dan Minyak Kasturi
Sila klik Tudung untuk melihat koleksi tudung lycra yang cantik
Sila klik Telekung untuk melihat koleksi telekung untuk dewasa dan kanak-kanak 
Sila klik Koleksi Beg untuk memilih koleksi Beg
Sila klik Kaftan untuk senarai kaftan
Sila klik T-shirt untuk memilih t-shirt bagi kanak-kanak
Sila klik Baby Apparels untuk pilihan koleksi kanak-kanak
Sila klik Puteri Muslimah untuk memilih koleksi terbaik t-shirt bagi anak remaja cilik anda.
Dan banyak lagi produk-produk yang menarik yang kami ingin kongsi bersama anda. Sila lihat senarai produk Aura Nur di bahagian kanan blog ini. Anda boleh klik dan buat pilihan. Selamat membeli belah.

Ingin memborong, klik BORONG

AURA NUR COLLECTIONS
SMART PEOPLE'S CHOICE